Обзавеждане за спалнята

Сурови материали

Матраци момента са направени от много материали, както естествени, така и синтетични. innerspring спирални и boxspring компоненти са изработени от тел; на boxspring проводник обикновено е на по-тежко габарит от този, използван в innerspring. Изолаторът се състои от полутвърд нетиране или телена мрежа, и слоеве възглавницата могат да се състоят от няколко различни материали, включително и естествени влакна, полиуретанова пяна, и полиестер. Фланците са изработени от плат, а прасетата пръстените на

метал. Отгоре, отдолу, и странични панели се състоят от корица траен плат ватиран над подложка от пяна или влакна, а задължителен лента, която държи отбелязване заедно е изработен от тежък режим, влакнести, синтетичен материал. Основният boxspring може да се състои или дървена рамка с ламели или на метални рулони, подобни на тези, използвани в самия матрак. The boxspring може да бъде мека, но, дори и ако не е, то винаги получава плат покритие.

производствения
процес

Изграждане матрак слоеве
1 Повечето производители на матраци подизпълнение производството на единица innerspring до външна фирма, която е специализирана в извършване извори. След като приключи пролетта единица е получил и инспектирани, работниците ръчно прилагат изолатора. След това те се прилагат възглавницата слоеве, които ще определят усещането и комфорта на крайния продукт.
2 Докато матрака се „изгражда“ в една част на растението, на декоративно покритие, което ще послужи като екстериора на върха, дъното и стените се прави в друга част. Обикновено този капак е изработен от гигантска машина за юргани, която контролира множество игли, че бод на корицата на един слой от опорен материал. Избраният шева служи едновременно полезни и декоративни цели, тъй като той трябва да предотврати капака на матрак от подхлъзване или пълзящи над слоевете на подплънка в допълнение към създаването на визуално приятен външен вид.
3 След като тъканта се ватиран, той се нарязва на панели, които да отговарят на горната и долната част на матрака. Страничните панели често са отрязани от същия този композит или правят поотделно за граничен машина. Ако странични дръжки или отвори да се добавят, са прикрепени към страничните панели преди те да се прилагат към матрака.
Поставяне на фланците
4 специално модифициран, шевни машини се използват за свързване на фланците към горните и долните панели, и пръстените на свине са с телбод към фланците. Всичко вече е готово за експлоатация на затваряне, по време на който звъни свине ще бъде закрепен за единица innerspring.
Завършване на матрака
5 експлоатацията на работното време е от един от най-високо квалифицираните и критични процедури в целия процес. Това е направено с подвижна шиене глава, която е монтирана на писта. Tape край оператори ръчно хранят отгоре, отдолу, и страничните панели и обвързващо лента тежкотоварни в шевната машина, докато се движи около матрака. Тъй като тази комбинация от материали се подава в машината, операторите използва умението си да се хранят правилно размера на всеки материал в машината за производство на професионално ушита продукт.
6 Някои от най-високо качество матраци може също така да разполагат с pillowtop, панел, изпълнен с мека тапицерия и прикрепена към горния и долния панел на матрака за по-луксозен усещане и външен вид. Prequilted, на pillowtop е тогава, залепена на матрака.
Boxsprings
7 Ако желаната boxspring има шипове дизайн бобина, тя е направена от подшиване на дъното на всяка намотка към плосък дървена рамка. тогава A тел мрежа се поставя на върха на пружините и, веднъж изравнени, ръчно заключен към тях. Тънък слой от тапицерията се прилага към върха. Ако желаната boxspring не съдържа извори, той се състои от дървена рамка, която може или не може да има слой от тапицерия, прикрепен към върха му. Независимо от вътрешния състав, рамката обикновено се поставя в предварително зашит капак, който обвива отгоре или отстрани на устройството. А граничен плат, който съвпада с матрак екстериора се прилага по стените, и капак прах се прибавя към лицето.
Инспекция, етикетиране и пакетиране
8 След като блоковете са пълни, те се подлагат на проверка за качество. Ако всичко е в ред, те са обозначени със съдържанието и контингент „не извадите“ маркер, се изисква по закон, за да се гарантира на потребителя, че съдържанието са подходящо представени в етикетирането. След това крайният продукт се транспортира до зоната за опаковане. Тук тя е поставена на ръка или чрез автоматизирани машини в защитни пластмасови или хартиени покривки. Допълнителна информация за гаранцията, безопасността и грижата на продукта също е включена в опаковката.
Контрол на качеството

По време на фазата на производството се извършват повечето процедури за контрол на качеството от поглед. По-голямата част от производителите прилагат проверки на критичните точки в производствения процес: след получаване на innerspring, преди затварянето, и преди да бъдат пакетирани.

Пожар е много реална опасност с всички конвенционални матраци, и на индустрията и на федералното правителство отдавна търси начини за ограничаване на тази опасност. От 1973 г., производителите, които продават в Съединените

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *